Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger er selvforkælelse 

Visage hudpleje tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og behov. Alt efter hvilken ansigtsbehandling du vælger, vil der være forskellige formål og fokuspunkter.

Vi tager udgangspunkt i din huds behov og tilbyder høj virksomme behandlinger både i den økologiske hudpleje og den biomedicinske.

En ansigtsbehandling er velvære for dig, der trænger til fornyet energi.

Vi kan tilbyde en lang række afslappende og samtidig styrkende behandlinger til ansigtet. De har det til fælles, at de alle vil øge din udstråling og mindske hudens naturlige aldringsproces.

Regelmæssige behandlinger kan udsætte alderstegn, og samtidigt modvirke eventuelle hudproblemer. Kort sagt kan professionelt udførte behandlinger hjælpe dig til, at bevare et sundt og smukt udseende mange år ud i fremtiden.

Alle produkter vi præsenterer dig for og anvender i behandlingerne i vores klinikker er personligt udvalgt af Bente Jensen. Hos Visage bruger vi altid de bedste materialer og produkter. Alt er testet og godkendt af vores veluddannede kosmetologer.

 

Ansigtsbehandlingerne

Du kan vælge mellem 1 times eller 1 ½ times behandling.


- Alle behandlinger indbefatter massage, undtaget Acne behandling


- Behandlingerne indbefatter Beauty Angel, idet den nyeste viden klart har bevist at du hermed får det allerbedste udbytte af din behandling. Ønsker du ikke dette, eller det ikke kan tilbydes fratrækkes 100,- kr. af behandlingen.

Der behandles i følgende mærker:  


Klik her for at se alle vores shønhedsbehandlinger 
 

AnsigtsbehandlingerPris
Ansigtsbehandling 1 time inkl. Beauty Angel (15 min.) 695,- 
Ansigtsbehandling 1 ½ time Inkl Beauty Angel (15 min.) 795,-