Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Behandlinger

Skønhedsbehandlinger i de rette rammer og hænder

Behandlinger hos Visage

 

Hos Visage klinikkerne i Aarhus, Horsens, Horsens Banegård op Frederiksberg gør vi os umage for at skabe en hyggelig og dejlig atmosfære. Hos os får du ikke blot en behandling, men en helhedsoplevelse af velvære og forkælelse.

Hos Visage Hudpleje får du en unik behandling tilpasset netop dine behov og ønsker og det er uanset om det er fødder, huden, kroppen eller kosmetiske behandlinger du har booket.

 

Nedenfor kan du se en oversigt over vores behandlinger. Ønsker du at booke en tid, kan du gøre det lige her via vores online booking system.

 

Ansigtsbehandlinger 

Forkæl dig selv ansigtsbehandling

Alt efter hvilken ansigtsbehandling du vælger, vil der være forskellige formål og fokuspunkter. En ansigtsbehandling kan indebære dybderens af huden, hvor den herved fjerner urenheder, blødgøre huden, mindsker rynker og får ansigtsmuskulaturen til at slappe af. En ansigtsbehandling er velvære for dig, der trænger til fornyet energi.

Regelmæssige behandlinger kan udsætte alderstegn, og samtidigt modvirke eventuelle hudproblemer. Kort sagt kan professionelt udførte behandlinger hjælpe dig til, at bevare et sundt og smukt udseende mange år ud i fremtiden.

 

Vi har forskellige ansigtsbehandlinger til enhver hudtype og tilstand. Klik dig ind på ét af vores 3 mærker, for at vælge specifikke behandlinger:

 

Pandhy´s™

 

Exuviance

 

Monteil

 

Bryn og vipper

Få frisket dine bryn og vipper op med farve og retning

Ønsker du et mere intenst blik eller en smuk indramning af dine øjne, er farvning af vipper samt farvning og formning af brynene et mustDet er helt utroligt hvilken forskel denne lille behandling gør for et ansigt. Vi tager udgangspunkt i dine egne farver, så resultatet altid komplementerer dig på bedste vis. 

 

Farvning af vipper + bryn Pris
Inkl. retning med pincet, voks eller sukker kr. 285,-
Farvning af vipper kr. 130,-
Farvning af bryn kr. 130,-
Farvning af bryn inkl. retning kr. 195,-
Retning af bryn (alene) kr. 150,-

 

Eyelash extensions

Ønsker du forførende tiltrækkende øjne samt fyldigere, længere vipper ? Eller er du bare træt af at bruge lang tid på mascara hver morgen, så kan vi hjælpe. Svaret er Eyelash extensions. Hos Visage tilbyder vi Eyelash extensions af den lækreste kvalitet, hvad enten du ønsker det naturlige eller det make up’ede look. Vi tager udgangspunkt i din ansigtsform og dine ønsker og sammen finder vi frem til netop den løsning, der passer til dig.

For at beholde et så flot look som muligt, anbefaler vi en opfyldning efter 2 - 4 uger. 

Eyelash extensions - kontakt klinikken for info  Priser fra 895,- 
Genopfyldning Fra 250-550,-
Lash lift/vippebuk 395,-
Lash lift/vippebuk inkl. farvning 495,-

 

Visage anbefaler:

EyeStyling de Luxe Pris

Ca. 1 time. Luxuxbehandling med farvning af vipper og bryn, sugaring af bryn, opstrammende øjenmassage (GuaSha) + øjenmaske.

Dine vipper og bryn plejes m. vitaminrig serum som giver styrke og vitalitet til hårstråene. Inklusiv ansigtsrens og 10 min. ansigtsmassage.
Afsluttende serum og creme.

495,-

 

Hårfjerning

Professionel hårfjerning i behagelige omgivelser

Ønsker du at komme af med dine uønsket hår, så er Visage Hudpleje det rette sted til for dig. Med alle de teknikker og metoder der er tilgængelige på markedet i dag, er der ingen undskyldning for ikke, at gøre noget ved den uønskede hårvækst. Vi bruger kun gennemtestet kvalitetsprodukter til vores behandlinger.Hvad end du foretrækker, så står vi klar til, at hjælpe dig af med den uønskede hårvækst. Kig ind i én af vores klinikker i Aarhus, Horsens, Kolding eller på Frederiksberg i København - book evt. en tid her.

OBS: Hårfjerning kan godt gøre ondt, men vi fokuserer altid på, at gøre det så smertefrit som muligt. 

Vi har 4 hårfjerningsmetoder. PANDHY´S™ sugaring, voks, ellipse og epilering - alt efter hvad du ønsker. Vi udfører hårfjerning på:

 • Ben og underben
 • Bikinilinje
 • Overlæbe
 • Ryg og bryst
 • Hænder og fødder
 • Skuldre og nakke
 • Hage og hals

Bodysugaring med PANDHY`S 

Hårfjerning med Pandhy´s™ sukkerpasta er skånsomt mod huden, derved reduceres det "traume" huden påføres under hårfjerningen.Sukkerpastaen er 100% naturlig og indehoder ingen parabener, dufte, farve- /tilsætningsstoffer eller citrus. Metoden er særdeles velegnet til at reducere forekomsten af indgroede hår. Ligesom den på sigt har en hårvækstreducerende virkning. 

Der kan anvendes enten den specielle håndmetode eller metoden med fleksibel strips, til de meget fine hår. Denne metode vandt innovationsprisen i 2006. Ønsker du yderligere informationer omkring hårfjerning via sukkerpasta, henviser vi til Pandhy´s Danmark

 

Voks 

Til dig der er til den traditionelle hårfjerningsmetode med honningvoks. Hurtigt og effektivt. Vi anvender speciel voks til den sarte hud ved øjenbrynene. Vær OBS på, at visse hårfjerningsbehandlinger ikke længere tilbydes med voks.Vi anvender her i stedet Pandhy´s sukkerpasta. 

Book allerede en tid idag, i en af vores klinikker i Kolding, Aarhus, Horsens og Frederiksberg  

 

Hårvækst reducerende behandling som tillæg
Forlæng den hårfri periode med Pandhy’s Sweet Retard (hårvækst reducerende).
Små områder + kr. 35,- / større områder + kr. 85,-

 

Mini-brazil Pris

15 minutters mini brazil, forudsætter du har fået alm. brazil først. 

Prisen gælder KUN indenfor en 3-ugers periode. Kan ikke bookes online

275,- 

Brazil hjemmepleje med peeling

Antiseptisk serum og salt peeling til hjemmebrug formindsker risikoen for  hudirritation og indgroede hår. Alternativt Hamamelis Flower water,

ACV eller  Sweet Retard i forbindelse med brazil m. sukker. (-20% rabat på produkter i forb. med  beh.). Få kyndig rådgivning på klinikkerne.

 

Epilering 

Epilering er betegnelsen for permanent hårfjerning ved hjælp af en lille nål og elektrisk strøm. Nålen føres ned i hårfolliklen langs med håret, uden af gennemtrænge huden.

Strømmen aktiveres og herved ødelægges hårets vækstanlæg. Der skal påregnes gentagne behandlinger, da reetablering af hårløget kun kan standses når håret er i vækstfasen. Metoden egner sig fortrinsvis til små områder, såsom overlæbe, hage eller lignende.

Epilering er også en effektfuld behandlingsmetode hvis du skulle lide af PCOS. 

Epilering kan anvendes på lyse hår. Ønsker du permanent hårfjerning på større områder henviser vi til Ellipse behandlinger. 

 

Epilering - Med engangsnåle Pris
Mini behandling - 1-10 hår 175,-
Lille behandling 10 - 50 hår 295,-
Mellem behandling 50- 100 hår  395,-
Stor behandling - fra ca. 100 hår, max. 45 min 650,-
Dobbeltbehandling 1200,-

* Ved behandling må påregnes køb af PANDHY`S Hamamelis Flower water og Miraculum Oil til opheling af huden.

* Tillæg: Du kan med fordel optimere din behandling med Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,-

Elipse hårfjerning

Ellipse behandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme, en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere hår. Lyse hår kræver specialbehandling.elipse

Gratis konsultation

Bestil tid til gratis konsultation, så vi kan vurdere, om du er behandlingsegnet, samt vurdere forventet resultat og pris. 

Se evt. mere på mohringellipse.com

 

Ellipse laserbehandling trin for trin

Før behandlingen

Undgå at bruge andre hårreduktionsmidler en måneds tid før behandlingen.
Du må godt barbere hårene optil og imellem behandlingerne, dog må du ikke bruge pincet eller voks . Hårfjerningen med laser virker bedst, når huden ikke er mørkere end huden og derfor er det vigtigt, at du undgår at blive solbrændt før og under behandlingen.

Under behandlingen

En lille, håndholdt laser sender lys med høj energi ned gennem dine enkelte hår. Lysimpulserne bliver til varme i hårsækkene. Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene der er i vækstfase. For også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase, er det nødvendigt med flere behandlinger.
Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 95%. Skulle du få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende behandling.

Efter behandlingen

Efter Ellipse-behandlingerne vil din generende hårvækst være væk, og du vil føle dig bedre tilpas og mere velplejet end nogensinde før.Møhring ellipse er registret behandlere i Sundhedsstyrelsen til at udføre disse behandlinger.Book din konsultations tid hos vores sygeplejerske i dag.

Gå ind på vores online booking her , eller ring til din lokale klinik for at lave en aftale.

Behandlingen udføres af gæstebehandlere fra Möhring Ellipse.

Epillipse hårfjerning er også en effektfuld behandlingsmetode overfor PCOS.

For yderligere info henviser vi til  Møhring Ellipse  

 

Manicure og pedicure

Vi tilbyder velvære behandlinger til såvel dine hænder som dine fødder.

Hænderne er vores visitkort og velplejede hænder sender et positivt signal. Vore fødder bærer os gennem livet, så de fortjener forkælelse og opmærksomhed.

Du kan naturligvis vælge behandlingerne med og uden lak.   

 

Mini manicure 295,-
Mini manicure med UV-lak Recolution 350,-
Mini manicure med fransk UV-lak 400,-
Nailboost til skrøbelige negle (UV-lak) 400,-

 

LCN manicure - 1 time Pris
Plejende luxus manicure - 1 time 495,-
+ lakering, alm eller WOW lak 100,-
Quick lakering, alm eller WOW lak, inkl. filning af negle 250,-
Fjernelse af UV-lak på klinikken 150,-
Tillæg Recolution UV lak 250,- / Fransk 295,-

 

Tilskuds godkendt fodpleje - Kun i Horsens Pris
Inkl. fjernelse af hård hud m. skalpel -30 min 340,-
Tillægsbehandling: ligtorne, bøjlepåsætning -15 min 120,-

 

Pandhy’s fresh foot - 45 min. Pris
Sukker- og saltpeeling, filning af hård hud under fødderne, varm sukker- og fresh foot oil blend maske i poseindpakning, afsluttes med fugtgivende creme. 395,-

 

Gelénegle - Laves kun i Horsens og Frederiksberg klinikken Fra 495,-

Fusion polyacryl gel 495,-

 

Kropsbehandlinger

Trænger du til at komme helt ned i gear med en omgang massage, og/eller døjer du med smerter og spændinger, så kik forbi - vi har behandlingen du søger!

OBS:
Der er mulighed for parbehandling i dobbeltrum i klinikkerne i Horsens og Aarhus.     

 

Kropspleje - rygmassage - ansigtsmassage

 

Rygmassage - ca. 45 min. Pris

Afslappende rygmassage, der ikke kun er rar når det står på, men som også er godt for hovedpine, immunforsvaret, blodtrykket og mod stress.

Rygmassagen kan evt. kombineres med infrarød kabine, så dine muskler løsnes op og dine affaldsstoffer adskilles.

395,- 

Rygmassage - 30 min.

350,-

*Tillæg: Du kan med fordel tilkøbe Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,- til behandlingen

Kropsmassage - 1 time 550,-
Ansigtsmassage - 30 min 350,-

 *Tillæg: Du kan med fordel tilkøbe Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,- til behandlingen

Udrensende ryg- eller decolleté behandling - ca. 1 time Pris

Inkl. slib og udrensning

(Ved acne erstattes slib af enzympeeling fra PANDHY´s)

550,-

 

Hotstone

Hot Stone massage er en klassisk afslappende massageform, der har effekt på både krop og sind. De lavavarme sten hjælper med at opvarme musklerne i dybden, og dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt.

De varme sten placeres på specifikke steder på kroppen, for optimal afstresning og kroppen smøres ind i essentielle olier. Massagen alle mennesker skulle tage at prøve - Se evt. videoen.

   

Hotstone massage - 1½ time Pris
1000år gammel massageform med varme lavasten som giver sindsro og balance. 800,-

 

PANDHY`S™ Cellulite behandling

Bodyfirming Express er vakuum behandling med sugarmassage til cellulite, “buler” og ujævn hud. Peeling igangsætter lymfesystemet og åbner porerne, så sugar wave massagen med koffein kan arbejde effektivt på at øge forbrændingen i fedtcellerne mens vakuum massagen reducerer væskeophobninger og renser bindevævet for affaldsstoffer, så huden synes glattere og mere fast.

Bodyfirming Strong er efterfulgt af anticellulite-indpakning med genopbyggende, medicinsk certificeret helsemudder.

Bodyfirming Express - 45 min 495,-
Bodyfirming Strong - 60 min 595,-
Tillæg: 15 min. i infrarød sauna inden Bodyfirming behandling 50,-
Tillæg: 15 min. collagen lys Beauty Angel 150,-
2 x Bodyfirming Strong + 4 x Bodyfirming Express 2800,-

 *Tillæg: Du kan med fordel optimere din behandling med Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,-

 

Spray tan 

Få en fin sommerglød, uden hjælp fra solens farlige UV-stråler.  Her er der ingen bekymring om hudkræft, UV- stråler eller solskoldning.

Guide til spray tan

Dagen inden:

Spraytan er et produkt, der reagerer med hudens yderste lag. Derfor er det utrolig vigtigt, at de hudceller, der allerede er døde og klar til at falde af, bliver fjernet. Nedenunder er så en ren og fin hud, der kan reagere med produkterne og er med til at forlænge farven i huden.
Barbér også dagen inden de steder du normalt barberer, så du ikke umiddelbart efter påføring af spraytan er nødt til at fjerne hår.

Lige inden spraytan behandlingen:

Ingen påføring af deodorant eller parfume.
Sørg for at være ren og tør. Ingen creme på kroppen eller ansigtet.

Efter behandlingen:

Vent 2-5 minutter (hvis muligt) med at tage tøj på. Og sørg gerne for at have løst, mørkt tøj på, da den kosmetiske farve godt kan smitte af. Farven går dog af ved vask.

Vent 10-12 timer med motion og badning, da produktet skal have tid til at virke i huden.

Sørg for efterfølgende at holde huden fugtig med masser af creme og hvis du ønsker at forlænge resultatet kan man forlænge med en selvbruner.

Vi har to selvbrunere. En fra Vita liberata og en fra PANDHY´s.

Spray Tan - kun i Horsens og Kolding Pris
15 min. Kabinebehandling med manuel spray og udsugning 198,-

 

Infrarød behandling

En sundhedsskabende behandling,du burde unde dig selv en gang om måneden.

Infrarød lys er en meget effektiv booster til slankning og reduktion af cellulite og strækmærker. Det karakteristiske med infrarøde stråler er, at de starter vibrationer.

Bevægelsen skaber varme, og dermed kommer varmen indefra i cellerne, herved øges stofskiftet i cellerne og blodcirkulationen. Infrarød lys er et usynligt lys, der genererer varme som trænger dybt ned i vævet, muskulaturen og renser kroppen for affaldsstoffer.

Infrarød lys er rent velvære og detox på højt plan

Infrarød behandling Pris
Klinisk dokumenteret behandlingsmetode v/ubalancer. Bl.a. effektivt ved muskel- og ledsmerter, forbedring af hudstruktur, kickstart
af vægttab, detox/udrensning. 30 min
125,-
10 x infrarød behandlinger 1.000,-

 

Smileffect tandblegning

Smileffect tandblegning

Tandblegning SMILEFFECT er nemt, effektivt og uden bivirkninger.

 

Smileffect tandblegning Pris

Få tænder der er 2- 9 farvetoner lysere. Smileffect Zero geleen bliver aktiveret af et LED lys og en kemisk proces startes, hvor de
farvede molekyler der sidder på tænderne oxideres, nedbrydes.

Blegningens holdbarhed er selvfølgelig meget afhængig af tandpleje og daglige vaner.

Behandlingen udføres kun af Smileffectuddannet personale. Blegningen kan foretages hvert 1/2 år

995,-

 

Beauty Angel lys

Behandlingen er klinisk dokumenteret, der aktiv og sikkert giver en forførende, glat og smuk hud.Beauty lyset går ind og aktiver fibroblasterne (bindevævscellerne) i din hud, så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud! Beauty Angel lys behandlingen kan:

 • Stimulere din collagen produktion
 • Give en strålende glød og en glat og velplejet hud
 • Reducere fine linjer og rynker på hele kroppen
 • Reducere mørke rande og hævelser under øjnene
 • Blødgøre og udglatte din hud som aldrig før
 • Reducere strækmærker og arvæv markant
 • Reducere uren hud og akne markant
 • Reducere pigmentpletter, ældningspletter og fregner
 • Stramme huden op og giver et ungdommeligt look
 • Frigive kroppens endorfiner så det ser så naturligt ud som muligt.

 

Beauty angel skema

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning.


Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker m.m. kan flere behandlinger være en oplagt mulighed. Når kurforløbet er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov ( se ovenstående skema)

Beauty Angel kan både bruges individuelt eller kombineret med øvrigebehandlinger. Kombinationen af f.eks. en ansigtsbehandling.  

Beauty Angel (kun Horsens og Frederiksberg) Pris
Beauty Angel collagen lys, 15 min 195,-
Beauty Angel collagen lys, 15 min + collagen maske 399,-
Beauty Angel collagen lys, 12 x 15 min 1995,-

 

Beauty Gua Sha 

PANDHY`S™ Beauty Gua Sha er effektiv facefitness for din hud. Behandlingen der arbejder i bindevævet og presser stagneret blod, affaldsstoffer og ophobninger væk, renser kar og væv.

Til ansigtsbehandlingen anvender vi Gua Sha redskabet, der er lavet af håndskåret bøffelhorn.

 

PANDHY`s™ Beauty Gua Sha 1 time+15min. Pris

Spektakulær ansigtsbehandling med den unikke Beauty Gua Sha massageteknik, der smidiggør stift bindevæv og afspænder mimiske muskler i enten
overansigt eller underansigt. Resultatet er mindre synlige rynker, naturligt lift, renere hud med mindre porer og en smuk glød.

Vedligeholdelse af fast og sund hud. Reparerer huden intensivt og forkæler sanserne. Skøn og afslappende rose quartz massage, serum og maske

 595,- 

 *Tillæg: Du kan med fordel optimere din behandling med Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,-

PANDHY`s™  Sugar Facial Luxus - 1,5 time Pris
Rens, sugarstamping, der opfrisker, powerpeeler og dybderenser huden. Manuel dybderens. Huden gennemfugtes og repareres med intensiv serum og plejende maske. Velegnet til alle, der har brug for dybdegående rensning, reparation og pleje. Inkl. luxus massage 675,-

 *Tillæg: Du kan med fordel optimere din behandling med Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,-

PANDHY`s™ True Delight - 1,5 time Pris
Økologisk certificeret og højkvalitets behandling med respekt for naturen og huden. Ansigtsbehandlingen tager udgangspunkt i hudtilstanden og balancerer huden. Inkl dybderens.
Aftal med din behandler om der skal fokuseres mest på dybderens eller massage.
1 time /  575,-  1½ time / 650,-

 *Tillæg: Du kan med fordel optimere din behandling med Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,-

PANDHY`S™ clear teenage eller acne behandling ca. 45 min. Pris
Afrens, peeling, dybderens, afslutningspleje  450,-
1 time incl. rensende maske 498,-

 

PANDHY´S™ CosMIX Tailor made Pris
Bæredygtig og hyperallergen behandling, hvor behandleren skræddersyer og blander maske og cremer til den mest komplicerede hud, uanset behovet, med plantestamceller og naturlige ingredienser. Inkl. dybderens.
Vælg med eller uden massage.
OBS: 1. behandling kræver omfattende hudanalyse.
Hudanalyse + ansigtsbehandling og massage 1½ time. 695,-
Behandling efter foretaget hudanalyse, 1 time 650,-

*Tillæg: Du kan med fordel optimere din behandling med Beauty Angel Lys: 15 min/kr. 150,-

 

Vi anbefaler: VISAGE signaturbehandling

PANDHY´S™ effektive sugarmassage og sugarstamp genopliver huden, powerpeeler og dybderenser urenheder, mens Gua Sha både udglatter
og forbedrer huden. Huden repareres og fugtes intensivt med afsluttende maske.

En behandling som er både effektiv og ren nydelse - 1 ½ time / 795,-