Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close
RSS

Blog

Kombiner vinterbadning med mudderbad “Blodtrykket stiger, pulsen falder, kroppen udskiller stresshormoner og man opnår et øjeblikkelig endorfin-kick og øget velværefølelse uden sammenligning” Vinterbadning øger blodcirkulationen i kroppen, optimerer kroppens restitutionsevne og strammer huden op Opnå en større velvære og lykkefølelse – tilføj Pandhy´s™ produkter
Sådan får du flotte, sunde og stærke negle

Håndplejeprodukter

 

Guide til smukke negle

Med disse neglerutiner og negleprodukter får du flotte, stærke negle, der ikke flækker

 

Negle er oftte overset i den daglige pleje. Men ikke desto mindre er neglepleje stadig vigtig. Det gør så meget ved udseendet af dine hænder og negle.

 

3 negleprodukter du s...

Sådan påfører du din Eyebrow Powder fra Christian Faye korrekt LEDER DU EFTER MAKEUP TIL DINE ØJNE OG ØJENBRYN FINDER DU IKKE NOGET BEDRE END CHRISTIAN FAYE.
TANDPASTASMIL HOS VISAGE MED SMILEFFECT

Et smil siger mere end 1000 ord.
Læs om hvordan du får et tandpastasmil med Smileeffect

Permanent makeup med Bente Jensen - DEL 2 Bente Jensen fortæller i videoen hvilke forhold der udover prisen, er meget vigtige at forholde sig til når du skal vælge behandler/artist.
Bente Jensen: "Permanent makeup er populært hos alle aldersgrupper" - DEL 1 Vi ønsker os allesammen at blive set fra vores bedste side, og med de ønske i baghovedet, står vi troligt på badeværelset hver eneste dag og lægger makeup. Og hver aften fjerner vi det hele igen vel vidende at næste dag kalder på præcis den samme tidskrævende morgenrutine. Med permanent makeup kan du spare tid og du kan svømme, svede, sove og dyrke sport uden at bekymre dig om din make-up. Og så er det faktisk ikke så slemt som det udmiddelbart lyder.
En enkelt fedtfrysningsbehandling frøs Sabrina´s hadede fedt væk Læs hvilken stor betydning en enkelt fedtfrysningsbehandling har gjort for Sabrina