Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Fedtfrysning

fedtfrysning
 

Slip af med genstridige fedtdepotter uden kirugi 

Er du en af de mange som oplever, at selvom du gør alt det rigtige, vil noget fedt bare ikke forsvinde!

Du spiser sundt og dyrker meget motion, men alligevel kan du ikke slippe af med det uønskede fedt. Men denne trælse kamp behøver du ikke kæmpe længere. Du har nemlig mulighed for, at komme de genstridige fedtdepotter til livs ved hjælp af fedtfrysning med Cryomed Shape & Sculpt.

 

fedfrysning

 

Cryomed Shape & Sculpt kan gøre en stor forskel


Med en Cryomed Shape & Sculpt behandling kan du opnå en reduktion på 20-25 % kropsfedt i behandlingsområdet. Med denne behandlingstype er det faktisk muligt at komme af med dit genstridige  fedt. Permanent!

 

"Fedtfrysning er skyld i at jeg endelig er sluppet af med mine BH-deller"

Sabrina på 30 år kom til os med ønsket om at få gjort noget ved hendes BH-deller, som har generet hende i mange år. Eller som hun selv sagde: "Jeg hader dem"

Læs om hendes forløb med Cryomed Shape & Sculpt behandlingen og se hendes utrolige resultat efter en ennkelt fedtfrysning hos Visage Hudpleje i Horsens.

Klik her

fedtfrysning behandling

 

Info om fedtfrysning

Det er en NON-INVASIV FEDTREDUTKION, altså en ikke-kirurgisk behandling som er risikofri, da du ikke skal bedøves eller skæres i, så du kan fortsætte din dagligdag lige efter en behandling.

4 håndtag

Vores Cryomed Shape & Sculpt fedtfrysningsmaskine er som du kan se på billedet udstyret med 4 håndtag. To små og to store.

 

Fedtfrysningsmaskine

Hvor mange håndtag der skal bruges til en behandling er svært at generalisere, da det blandt andet hænger sammen med det specifikke områdes størrelse og fedt sætter sig forskelligt fra person til person.For at få et estimat på hvor mange applikatorer du har behov for, anbefaler vi altid, at du booker en gratis og uforpligtende konsultation.

 

Bestil en GRATIS og uforpligtende forkonsultation 

Inden din behandling har du muligheden for at komme til en personlig forundersøgelse på klinikken, hvor vi vil vurdere, om dit problemområde er egnet til behandling med Cryomed Shape & Sculpt. Til forkonsultationen vil du både blive informeret mundtligt og skriftligt om behandlingen. 

Download samtykkeerklæring for Cryolipolysis behandling her

 

Klik her for at booke en GRATIS konsultation - Kan du ikke finde en ledig tid online, så giv os et kald på 75 61 15 44, så finder vi en tid sammen

FEDTREDUKTION MED CRYOMED SHAPE & SCULPT

Behandlingstid: 60 min.

Resultat: Efter 8-12 uger

Holdbarhed: Permanent

Pris: fra 2500 kr.

Områder du kan behandles med fedtfrysning

 

Hvilke områder kan behandles ?

Generelt kan næsten alle områder, hvor vi kan tilslutte en applikator, behandles. De mest almindelige behandlinger er dog på:

  • Maven
  • Hofterne
  • Ryggen
  • Området mellem armhule og bryst
  • Overarme
  • Indre lår
  • BH-deller

Området omkring skjoldbruskkirtlen (område på nakke) såvel som området direkte rundt om navlen skal undgås. Ellers er der fare for traume på skjoldbruskkirtlen eller mulig brok.

  

Fedtfrysning med Cryomed Shape & Sculpt Pris

1 behandling med en applikator koster 2500,- hvis der ønske påsætning af flere applikator under samme behandling koster efterfølgende applikator 700,-

Der anbefales 1-3 behandling med 1 måneds mellemrum. Det endelige resultat ses efter 8-12 uger

Ved 3. behandling på samme område (skal være foretaget indenfor et halvt år fra den første behandling, på samme område) gives der rabat på første applikator til 2000,- og efterfølgende applikator til 500,-

2500,-  

2 applikator 

3200,-

3 applikator  3900,- 
4 applikator  4600,- 

Fra 3. behandling koster den 1. applikator 2000,-  og 500,-  for de efterfølgende.

 

Veninde/ven behandling

Ønsker du at få lavet behandling med en veninde/ven - kan dette godt tilbydes, max applikator der kan deles imellem jer er 4. Prisen vil da være 2200,- for første applikator og 500,- for anden applikator. Denne behandling bedes i ringe ind for at booke tlf. 32 50 15 44 (For 2. og 3. behandling, vil denne rabat kun gælde hvis i efterfølgende kommer sammen, ellers er det priserne ovenfor der er gældende - 3. beh. hvis i følges vil være 1900,- for første applikator og 400,- for anden.


  

Vi behandler ikke, hvis du er:
Gravid, har diabetes, er meget overvægtig, har brok i området, har pacemaker eller har en nedsat leverfunktion. 

 

*En behandling med fedtfrysning garanterer ikke samme resultat for alle, og skal derfor ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.