Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Book en tid

Du kan booke en tid ved at trykke på bynavnet for den Visage hudplejeklinik, hvor du vil bestille tid eller ved at ringe til den pågældende klinik.  

 

 

 

FREDERIKSBERG*


Bente Jensen - Permanent makeup

Book tid på Tlf:: 20 16 86 27

 

Epilering v/ Birgitte Olofsson
Epilering · Skønhed, kosmetik & personlig pleje

Book tid på Tlf: 23 44 79 44

 

Nina Lammers - Permanent makeup

Book tid på Tlf: 26 41 52 16 

 

Adresse:

Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C

Gavekort

Skulle du have et gavekort til Visage, så kan gavekortet bruges i Visage klinkkerne i Horsens, hos Bente Jensen - Permanent Makeup eller på webshoppen.


Visage gavekort kan ikke bruges hos Epilering v/ Birgitte Olofsson - Skønhed, kosmetik & personlig pleje, Wake up Beautiful v/ Nina Lammers, Visage Aarhus eller Visage Vindeby da de er en selvstændige klinikker.

 

Selvstændige Visage klinikker

Du kan også booke tid ved 2 andre Visage klinikker, de har samme koncept, men kører som selvstændige enheder og derfor er de ikke en del af Visage gavekort aftalen.

Visage v/Sadaf - Aarhus Visage v/Helle - Vindeby 
 Book tid her  Book tid her 

 

Vores afbudspolitik

Der kan opstå situationer, hvor du ikke har mulighed for at komme til din aftalte behandling, dette har vi generelt stor forståelse for, men for at vi ikke står tilbage med en tid vi ikke kan udnytte beder vi dig derfor kontakte os, således at vi har mulighed for at tilbyde tiden til anden side.


I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op, beder vi dig gøre os opmærksomme på det minimum 24 timer inden for behandlingens start. Bliver det nødvendigt for dig at afmelde tiden, ring venligst til klinikken i åbningstiden, ellers må vi desværre meddele at der skal betales en ydelse på 50% af behandlingens oprindelige pris, udeblivelse faktureres 100 %. af behandlingens pris. Ved permanent make-up dog max. 500 kr.

OBS: Afbud via mail godtages ikke.