Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Book en tid

Du kan booke en tid ved at trykke på bynavnet for den Visage hudplejeklinik, hvor du vil bestille tid eller ved at ringe til den pågældende klinik.  

 

 

KOLDING

Visage Kolding er lukket, men Leise forsætter i eget navn, Leises Hudpleje og Permanent makeup, du finder Leises klinik ved at trykke her.

Vores afbudspolitik

Der kan opstå situationer, hvor du ikke har mulighed for at komme til din aftalte behandling, dette har vi generelt stor forståelse for, men for at vi ikke står tilbage med en tid vi ikke kan udnytte beder vi dig derfor kontakte os, således at vi har mulighed for at tilbyde tiden til anden side.


I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op, beder vi dig gøre os opmærksomme på det minimum 24 timer inden for behandlingens start. Bliver det nødvendigt for dig at afmelde tiden, ring venligst til klinikken i åbningstiden, ellers må vi desværre meddele at der skal betales en ydelse på 50% af behandlingens oprindelige pris, udeblivelse faktureres 100 %. af behandlingens pris. Ved permanent make-up dog max. 500 kr.

OBS: Afbud via mail godtages ikke.