Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Øvrige produkter

Sorter efter
69926

Shea lip balm 5 ml.

Shea lip balm 5 ml.
Long-Time-Liner´s Lip balm er perfekt til tøre og ru læber.
Indeholder Shea smør, der virker meget plejende på huden og gør dine læber smidige
Den har en dejlig duft og er gennemsigtig når den kommer på.
Er perfekt til at fremhæve pigmenterede læber.
125,00 kr.
4260180218015

M2 - 3 looks Black nano mascara

M2 - 3 looks Black Nano Mascara TRE MASCARAER I ÉN Der er ikke nogen hemmelighed, at det er udformningen af din mascarabørste, som især giver dig enten superfyldige vipper eller gør dem ekstra lange eller buede. Derfor er det helt genialt, at M2 Beauté netop har lavet en mascara med tre medfølgende børster, så du både kan lave et dramatisk look eller mere hverdagsvenlige vipper med en og samme mascaraformel, som gør vipperne funklende sorte og smidige uanset hvad.
340,00 kr.
4260180212013

M2 Lashes Eyebrow serum

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum Er dine øjenbryn ude af form? Eller måske svage eller overplukkede? Det innovative vækstserum Eyebrow Renewing Serum bringer uanet fylde tilbage til dine bryn. Kombinationen af aktiverende og plejende ingredienser giver dig på få uger tætte, mørke bryn og sætter helt nye dimensioner på dine muligheder for at forme dem. Du kan forvente forandringer i form og fylde allerede i løbet af 4 til 6 uger.
1.040,00 kr.
4260180211023

M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex

M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX styler og plejer dine øjenvipper og bryn. Den innovative, rige conditioner øger virkningen af EYEBROW RENEWING og EYELASH ACTIVATING SERUM. Den får øjenvipperne til at se sunde og skinnende ud – resultatet er et dramatisk, udtryksfuldt og naturligt udseende. Den yderst effektive kombination af peptidkomplekser og de aktive ingredienser i acaibær øger dannelsen af kollagen i vipper og bryn. De styrkes og bliver skinnende og smidige. Samtidig optimeres elasticiteten og formbarheden af dine vipper og fikserer din bryn.
390,00 kr.
4260180211016

M2 Lashes Eyelash serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum Her er den - hemmeligheden bag henrivende smukke øjenvipper med beundringsværdig fylde. Eyelash Activating Serum er aktiv vækst til dine øjenvipper. Det yderst effektive, aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN* med oprindelig afsæt i øjenmedicin og nu udnyttet til kosmetisk anvendelse. I USA har en lignende formel i de senere år været anvendt med stor succes.
990,00 kr.
4047816587178

LaNature Gavepose Lemon & Myrtle

LaNature Gavepose Lemon & Myrtle

Sød gavetaske med vegetabilsk sæbe og eksklusiv håndcreme, der ikke udtørrer hænderne.

Parabenefri.
79,00 kr.
4025491189313

La Savonette Lemon Myrtle

LaNature - Lemon og Myrte Håndsæbe 100 g. Planteoliesæbe La Savonette fra LaNature - en udvalgt række af sæber fra Provence. Mild og beskyttende. Med højkvalitets oliven- og palmeolie samt tilsat sheabutter. Ideel til tør hud. En mild, naturlig og fugtgivende vegetabilsk olie sæbe fra LaNature, fremstillet af palme-, kokos-, oliven- og solsikkeolie, samt tilsat shea smør. Anvendelse: påføres på fugtig hud og skylles grundigt af.
45,00 kr.
10012

Miqura Clean me up puffs

Miqura Clean me up puffs Renser effektivt i dybden. Suppler eventuelt med renseprodukt. Afrensning af huden med Clean Me Up Puffs er den ultimative luksus, hvor den blide tekstur giver en silkeblød fornemmelse og samtidig forkæler og forfiner hudens overflade. Kan bruges af alle hudtyper. Anvendelse: Blødgør i varmt vand. Kan anvendes med eller uden renseprodukt. Massér huden i cirkulære bevægelser. Lad tørre efter brug. TIP: Efter afrensningen kan du med fordel peele din hud med Peel Me Facial Tips fra Miqura Care Ingredients 100% pure natural MIQURA silk
129,00 kr.