Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere og DKF

Her kan du finde lidt info og links til vores samarbejdspartnere og vores brancheforening DKF.

 

Møhring Ellipse - Permanent hårreduktion, hudforyngelse og behandling af blodkar sprængninger

"Hos Möhring Ellipse arbejder vi professionelt med permanent hårfjerning, hudforyngelse og andre behandlinger af solskadet eller misfarvet hud. Vi er registreret hos sundhedsstyrelsen (søg efter: "Møhring Ellipse a/s), jf. gældende regler."

 


Mona Lisa Comsetic Supply ApS -
Leverandør af eksklusive præparater og klinikudstyr til professionelle hudpleje og negleklinikker, siden 1980.

"Mona Lise Cosmetics er i dag den eneste totalleverandør af klinikudstyr, negle, hudplejeprodukter, SPA og wellness, permanent makeup og kosmetik til branchen, og vi tilbyder naturligvis kurser og efteruddannelse."

 

Designkitler.dk - Din leverandør af arbejdstøj

"Med mere end 20 år i skønhedsbranchen har vi efterhånden prøvet lidt af hvert, når det kommer til arbejdstøj og kliniktøj. Vi har været i t-shirts, sharon'er eller kitler. Hver gang med enten et meget forvasket resultat eller styles der skjulte alle feminine former. Men vi nægtede at give op, da vi ved at det er det professionelle førstehåndsindtryk, der gør din kunde tryg ved dig."

 

DKF - Dansk kosmetolog forening 

 
DKF er en brancheforening, der hele kæmper for at bevare kvalitet og seriøsitet i skønhedsbranchen og det synes vi er enormt vigtigt.

"Ved at være medlem af DKF opnår man en række medlemsfordele, såsom partnerskaber,støtte op omkring ens dagligdag og ens forretning. Man opnår også besparelser for en selv omkring kurser, udvikling og videreuddannelse. Dette bl.a. ved deltagelse ved DKF’s BEAUTY events, hvor medlemmer deltager gratis, og opnår store fordele"

DKF