Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Permanent makeup

Permanent makeup hos Visage hudpleje  tattoregster

 

Vil du spare tid i hverdagen ? Hvorfor så ikke spare tid på makeuppen ? Hos Visage lægger vores professionelle makeup artister og kosmetologer den permanente makeup på dig. Med en permanent makeup er du smuk 24 timer i døgnet.

Med permanent makeup sparer du tid og du bliver altid set fra din bedste side. Du kan svømme, svede, sove og dyrke sport, uden at skulle bekymre dig om at, hvordan makeuppen ser ud.

Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende - og hvem ønsker ikke dette?

Tanken er jo ikke at lave makeup, men at underbygge et naturligt udseende og tilføje hvad naturen ikke har gjort perfekt eller der har ændret sig med årene. Med permanent makeup er det muligt at skabe symmetri, at give brynene kontur ved hjælp af naturlig hånd påtegning, løfte øjet, markere vippelinjen, markere læbernes naturlige linje eller give munden mere fylde.

 

Permanent makeup Pris
Vippefortætning øvre kr. 3.000,-
Ekstra volumen /design +kr. 500,-
Øvre/nedre eyeliner kr. 5.500,-
Bryn kr. 5.500,-
Læber kr. 5.500,-
Ekstra touch up i løbende behandling + 500,-
Genopfyldning indenfor 2 år kr. 1.800 til 2.000,-

Udføres af uddannet personale fra Long Time Liner ® og LCN. Certificerede samarbejdspartnere fra Long Time Liner ® og LCN. Vi har landets største
erfaring. 

 

Med permanent make-up kan du få:

  • Lavet permanent eyeliner, som gør dine øjne mere markerede
  • Optegnet læbekanten, så læben virker større og mere markerede 
  • Optegnet bryn, hvis de for eksempel er for små eller for tynde

 

Visage udfører et bredt udvalg af permanente makeup behandlinger

 

Bryn


Mange lever med ujævne, hullede, overplukkede bryn. Med permanent makeup kan man give brynene ekstra fylde, form og symmetri, der vil give dit ansigt et øjeblikkeligt løft.

Når vi skal lave permanent makeup på brynene, starter vi med at tegne brynene op i en form der passer dig og dit ansigt. Når du har godkendt det og der er valgt en farve, tilføres huden farve med den mikrofine nål.

Vi kan vælge mellem flere forskellige teknikker, for at få dit bryn til at se så naturligt ud som overhovedet. Det kan tegnes tæt op, det kan skraveres med mere let hånd for at give mere skygge effekt og vi kan også tegne hårstrejf hvis det passer til brynet. Ved at vælge flere farver, kan vi skabe en non invasiv 3-D effekt der giver mere dybde til brynet.


Eyeliner

En permanent eyeliner er den perfekte løsning hvis du har allergi overfor makeup, bruger kontaktlinser, ser dårligt eller hvis du har en meget aktiv livsstil og ikke vil bruge tid på makeuppen hver dag.

Eyelineren vil smukt definere dine øjne og dine vipper vil virke tættere og tykkere.

Man lægger eyelineren helt tæt og meget præcist langs vippekanten. Man kan vælge kun at lægge eyelineren langs den øvre eller nedre vippekant, men ved de fleste vil vi anbefale at man lægger den foroven og forneden for at få det bedste resultat. Du finder en video her, der viser en får lavet permanente eyeliner.

 

Læber


Dine læber kan miste form, farve og definition som følge af aldring, solskader og hormonelle forandringer. At få optegnet læberne med permanent makeup er en oplagt løsning, der giver fantastiske resultater med ren anti-ageing effekt.

Vi starter altid med at tegne dine læber op så du kan se og godkende formen inden vi går i gang. Ujævnheder i læbe konturen rettes til så du får et symmetrisk og harmonisk resultat.

Derefter lægges farven i huden. I teorien er det som en tatovering, men med Long Time Liner bruger vi kun én nål, hvilket gør at vi kan arbejde ekstremt præcist. Farverne vi arbejder med er også specielt udviklet kun til Long Time Liner systemet.

Vi skraverer derefter farven ind på læben, for at få et mere naturligt resultat.


Se videoklip af en kunde der får lavet permanent makeup på sine læber

 

Hvad er permanent makup ?

Permanent makeup er en teknik hvor man lægger farve ned i huden ved hjælp af en tynd ”akupunktur” lignende nål.

Man benytter egentlig de samme principper som ved tatovering, men der er nogle væsentlige områder hvor det adskiller sig.

Med permanent makeup går man ikke så dybt ned i huden som ved almindelig tatovering. Man arbejder i det yderste hudlag 0,8-1,3 mm dybt.
Det er en anden type farver der benyttes ved permanent makeup og der bruges ikke så meget farve.

Derfor aftager farven efter nogle år. I modsætning til almindelig tatovering, bruger Long Time Liner kun en nål og er det eneste apparat med fjedring i håndstykket, så vi kan arbejde meget mere nøjagtigt og med mindre smerte og sårdannelse forbundet med behandlingen.

Du kan som regel gå direkte på arbejde igen efter behandlingen.


Hvilke forhold udover prisen, er vigtige at forholde sig til når man vælger behandler/artist


Når man vælger en behandler til permanent makeup er der mange andre forhold du bør prioritere udover prisen. Såsom pålideligt udstyr, perfektionisme, teknisk kunnen og en grundig uddannelse samt konstant videreuddannelse og udvikling er en klar forudsætning for at kunne mestre denne behandlingsform.

Derudover bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

"Er hun/han medlem af dansk kosmetik forening ?"

"Udfører hun dagligt permanent make-up ?"

"Hvor stort er farveudvalget og er farverne certificeret samt med varedeklaration ?"

"Har hun/han mange års erfaring med daglige behandlinger? "

 

Farvevalg


Det er bestemt ikke liggyldigt hvilke farver der bruges. Når det kommer til farver, er der flere forhold der gør sig gældende, såsom :

  • Din egen hudtone
  • Pigmenternes sammensætning
  • Behandlerens farvesans og viden
  • Nedbrydningsprocessen

For at du opnår det bedste resultat og får en forståelse for behandlingen, bør ovenstående punkter tales igennem i fælleskab. Det er med til at gøre valget af farve lettere i og med du ved fordele og ulemperne ved hver farve.


Skønhedsbranchen er (desværre ) en branche hvor der florerer mange smarte forklaringer- og der kommer hele tiden nye til. Når vi taler bryn vil du som almindelig kunde støde på mange smarte forklaringer, såsom 3D, Powderbryn, hairstrokes m.m. Fakta er at vi tegner på hud, og kan du ikke tegne kan du i bund og grund kalde det hvad du vil, navnet i sig selv har ingen betydning.

ALLE farver falmer med tiden. Efter du har fået lavet permanent make up udført, kræver det meste her i livet vedligehold, her især brynene der kræver en opfriskning hvert 2 å, d de ofte bliver lidt kedelige i farven. Dette er dog til en stærk reduceret pris, når du er registret kunde hos Visage.

Pris og kvalitet følges ad

Pris og kvalitet er særdeles vigtige i denne branche, da de oftes følges ad. Man kan hurtigt komme til at købe et billigt maleri for dyrt. Husk det er dit ansigt vi snakker om, derfor er vores bedste råd, at vælge din behandler ud fra dennes omdømme, arbejde/håndværk og ikke ud fra en "billig" pris.

 

Bente Jensen:


"Jeg har landets største erfaring i permanent make og kender aller teknikker. Jeg udfører permanente makeup behandlinger dagligt og på fuld tid og har gjort det de sidste 30år. Derudover underviser jeg også andre i permanent makup.

Mine mange år i faget har givet mig stor viden og kompetancer til at spotte hvad den helt rette form på netop DINE læber eller bryn skal være. En lille makering det helt rette sted, gør en større forandring end du tror. Det visuelle er min abosultte største styrke"

 

Vi er godt klar over at permanent makeup er en trykhed og tillidssag og at du har mange spørgsmål, hvilket vi sætter pris på og gerne svarer på.

Kontakt os for pris og vejledning på permanent makeup.

 

Book tid til en GRATIS konsultation HER

(Gå ind under menuen permanent makeup og nederst klikker du på konsulation til permanent makeup)

 

De fineste symmetriske bryn

Sofie Martine havde i rigtig mange år ønsket at få lavet sine øjenbryn, da hun som så mange andre piger som teenager, havde plukket dem så meget, at de nogle steder var stoppet med at gro. Efter mange tilløb, fik hun taget sig sammen og taget kontakt til Os.

Permanent makeup

 

Se resultatet og læs om hele hendes oplevelse her

 

Bente Jensen 

Få et lille indblik i Danmarks mest erfarne permanent make-up behandler og hendes hverdag. Klik her og kom direkte over på hendes Instagram profil, hvor hun dagligt viser hendes arbejde frem 

Billedgalleri af permanent makeup

Andre behandlinger

Udover permanent make-up tilbyder vi mange forskellige former for behandlinger lige fra ansigtsbehandlinger, hårfjerning til

kropsbehandlinger. Hvis du ønsker at pleje din hud eller dit hår, har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som vi kan vejlede dig i.